أكل البطاطس لذيذ ولكل الناس وخاصة الأطفال وانا هنا واضع لكم طرق بسيطة لعمل البطاطس بطعم ومذاق طبيعي في البيت من غير الوان او طعم صناعي
(الطرق منقولة بتصرف لغوى وبإزالة بعض الألفاظ التى قد تكون صعبة الفهم او تعمل خطأ تطلع البطاطس بطاطا - بعض الدول تعنى بالبطاطا بطاطس هذا للعلم فقط)
قبل أى شئ تقطع البطاطس زى ما أنت عايز أصابع او شيبسى
نكهة الطماطم : اعصر طماطماية وحط عليها ملعقة ملح + ملعقة خل +ملعقة فلفل اسودوانقع البطاطس فيها لمدة ربع ساعة قبل القلي طبعا البطاطس ها يكون لونها فى هذه الحالة احمر
نكهة الكاتشب : ملعقتين كاتشب + ملعقة ملح + ملعقة خل +ملعقة فلفل اسود
انقع البطاطس زى الخطوة اللي فاتت
نكهة الخل : تنقع البطاطس في الخل والملح
الشطة والليمون : ملعقة خل + نص ملعقة شطة + عصير ليمونة +ملح + فلفل اسود
لازم النقع يكون أطول فترة ممكنة حتى تكون النتيجة أفضل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق